Om os

Skibhusmureren har eksisteret siden 2007 og har fra start sat høj kvalitet, solidt håndværk og god service for kunden som målsætning for firmaet.

Vores fokus på den høje kvalitet, de gode håndværksmæssige kompetencer og god service har givet os mulighed for at udføre mureropgaver for private kunder såvel som erhvervsvirksomheder i Odense og på hele Fyn

bil-skibhusmureren

PROFIL

Skibhusmureren er et mindre murerfirma, som startede i 2007 og har til huse i Skibhuskvarteret i Odense centrum.

Det er et mindre murerfirma, hvor kontakten mellem murermesteren og kunden er i højsæde, så der altid er klarhed over aftaler og pris for de murerprojekter, som ønskes udført.

Hos Skibhusmureren er det vigtigt at en ”aftale er en aftale”, således at vi kommer som aftalt og udfører de aftalte mureropgaver til tiden, og hvor kunden samtidig opleve god service og kvalitet.

Vi bestræber os på, at vores kunder fra start til den aftalte mureropgave er løst, vil få en god oplevelse af vores samarbejde omkring et murerprojekt.

Alle vores medarbejdere er faguddannede, og vi har derudover et godt samarbejde med flere andre faggrupper og firmaer, som kan rådgive og hjælpe i udførelsen af de ønskede opgaver.